Fit blijven tijdens de Corona crisis (zonder sportschool)

Table of Contents

Fit blijven tijdens de corona crisis is een hele opgave. In deze tijd zitten wij, in ieder geval de meeste van ons, thuis. En onze geliefde sportclubs, dansscholen, dojo’s, verenigingen. zijn allemaal gesloten. En gaan waarschijnlijk pas (voorlopig nog niet) weer open in september. Op moment van schrijven zitten we al ruim twee maanden in een “intelligente lockdown“.

afvallen

Waarom thuis fit blijven?

  • lekker in je vel
  • gezond
  • kost weinig tijd
  • positieve invloed

Hoe blijf je thuis fit?

Zit lekkerder in je vel

Als jij goed voor je lichaam zorgt. Zit je ook lekkerder in je vel. Ze zeggen niet voor niets dat je lichaam de tempel is van je geest. Je fit voelen is van belang voor je gezondheid. Je zou zeggen dat iedereen dit inmiddels wel zou weten, maar niets is minder waar. We zijn snel geneigd om het te vergeten. Of niet te zien als een van de belangrijkere zaken waar wij ons mee bezig zouden moeten houden. Een van de grootste gevolgen van niet lekker in je vel zitten. Is dan ook dat je snel afgeleid bent, prikkelbaar word (een kort lontje krijgen) en last hebt van stress.


Het is ook heel erg jammer dat we nog steeds niet gebruik kunnen maken van ons lidmaatschap. (waar we maandelijks trouw onze contributie voor afdragen) bij de sportschool.

Gezond

Als jij thuis fit kan blijven is dat dus niet alleen goed voor je omdat je lekkerder in je vel zit. Het is ook nog eens gezond voor je. Dat zul je al merken aan je hartslag,je ademhaling je huid en dit komt zelfs je nachtrust ten goede. Je krijgt minder snel last van lichamelijk klachten. Zo kun je dat bezoek aan de dokter ook sneller buiten de deur houden. En zul je minder snel gezondheidsklachten krijgen. Zoals diabetes,hart en vaat ziekten en vele andere klachten.

Kost weinig tijd

Fit blijven tijdens de corona crisis (COVID-19) kost je relatief weinig tijd. laten we zeggen dat het maximaal 30 minuten van jou “drukke” dag in beslag gaat nemen.

Je kan dit op elk geschikt moment van de dag doen. Bijvoorbeeld in de ochtend als je wakker word. Vind je dit lastig? Dan kun je hier een wekker voor zetten in je mobiel, tablet of laptop. Zodat je het niet kan vergeten. Vind je nou dat je hier echt geen tijd voor hebt. kun je ook ervoor kiezen om een half uur eerder op te staan. of 1 aflevering minder van je favoriete Netflix serie te kijken.

Positieve invloed

Sporten en fit blijven draagt bij aan een positieve invloed voor je omgeving. Niet alleen zien anderen dat jij je bezig houd om gezond te blijven. maar waarschijnlijk zul je ook nog eens anderen inspireren. Voor je het weet sta je samen met je partner of een familielid gezamenlijk te sporten in de woonkamer of tuin. Op deze manier draag je ook nog bij aan een gezamenlijk doel.

Hoe blijf je fit tijdens corona?

BRON: https://www.youtube.com/watch?v=hrTHhj3Xlr4

Anthony Kruijver

In het filmpje hierboven kun je zien hoe fitness goeroe en lifestyle icoon Anthony Kruijver 20 TOP oefeningen voor thuis behandeld. Ook kun je bij hem terecht voor een schema op maat. voor je voeding of training.

Supplementen voor thuis

Wij van supplementen-vergelijker.nl hebben speciaal voor jou een aantal supplementen met elkaar vergeleken. Zodat jij geen moeite meer hoeft te doen bij het vinden van het juiste product. Wil jij ook fit blijven tijdens corona? Deze supplementen kunnen hierbij helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Close ✕

filtering

Geselecteerde filters:

Categorie

Prijs

Winkels

Merken