Eiwitten

Categorie

Prijs

Winkels

Merken

Eiwitten zijn ideaal te gebruiken bij het behalen van je trainingsdoelen of om te gebruiken als ondersteuning in een bewuste leefstijl. In de sportschool zal het dan ook vaak over eiwitten gaan. Eiwitten zijn nodig voor spieropbouw en herstel. Daarom zijn sporters vaak op zoek naar een goede bron van eiwitten. Hieronder een groot assortiment met eiwitten van verschillende sportsupplementen. Waaronder caseïne eiwitten, plantaardige eiwitten en whey eiwit.

Resultaat 1–16 van de 131 resultaten wordt getoond

Eiwitten

Als je doel is om meer spiermassa te krijgen of om af te vallen, dan behaal je dit doel natuurlijk alleen als je ook kritisch naar je voeding gaat kijken. We weten allemaal dat de beste balans voor een mooi en afgetraind lichaam ligt in het innemen van de juiste voeding en voldoende beweging (of dat nu cardio of krachttraining is). Eiwitten zorgen voor een beter herstel van de spieren en geven snel een vol gevoel.

Waar zitten de meeste eiwitten in?

Het is helemaal niet zo gek dat sporters erg te spreken zijn over een eiwit poeder. Kies je voor het juiste eiwit poeder, bijvoorbeeld in de vorm van een eiwitshake, dan profiteer je van de hoogste vorm van inname van eiwitten. Daarnaast heb je ook nog eiwitrepen, deze bevatten relatief gezien minder eiwitten dan de shakes.

Eiwitshakes afvallen

Veel mensen denken dat je snel de nodige kilo’s verliest door een eiwitshake op te nemen in het voedingspatroon. Let er wel op dat je niet direct gewicht verliest door eiwit poeder te drinken, maar dat het wel zorgt voor een goede samenstelling van jouw voeding. Je lichaam heeft meer brandstof tijdens een warkout en dankzij een vol gevoel dat je krijgt van eiwitten, heb je minder snel de drang om te gaan snoepen. Daarom is eiwit poeder kopen altijd een goed idee.

Eiwit poeder voor een eiwitshake

Om een shake te maken, is het belangrijk dat je investeert in het juiste eiwit poeder. Kies er altijd voor om een verrijkt eiwitpoeder in huis te halen. Dit omdat dit type poeder een ideaal aminozuurprofiel voor het lichaam bevat.

Body en fit eiwitpoeder en eiwitshake

Welke eiwitshake moet ik hebben, is waarschijnlijk een vraag die je je snel vraagt. Of je nu voor het eerst begint met het toevoegen van eiwitten aan je voedingspatroon, of graag overstap naar een andere variant, in beide gevallen is het goed om te kiezen voor Body en fit eiwit. De poeders zijn altijd zorgvuldig samengesteld en je hebt de keuze uit verschillende smaken. Tip! Voordat je start met een intensieve training, is het verstandig om ook een body en fit eiwitreep te eten.

Eiwitten kopen online

Nu je weet wat de beste eiwitshakes zijn, is het tijd om de juiste eiwitten online te bestellen. Je bestelling ontvang je in dat geval erg snel in huis en dankzij de vele smaken die er zijn, kun je ook nog eens in de loop van de tijd afwisselen. Kies je binnenkort ook voor de beste eiwitten kopen?

Close ✕

filtering

Geselecteerde filters:

Categorie

Prijs

Winkels

Merken

Geselecteerde filters:

Categorie

Prijs

Winkels

Merken