Search
Close this search box.

Veel gestelde vragen

Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Supplementen-vergelijker.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending. Op het moment dat je een bestelling plaatst bij één van de aangesloten shops dan wordt deze verzonden door hen. De verzendkosten zijn per shop verschillend. Deze informatie vind je op de shoppages. Elke aangesloten shop heeft een eigen pagina met informatie over deze specifieke webshop. 

Waar moet ik mijn bestelling retourneren?

Bij Supplementen-vergelijker.nl kan je geen producten bestellen, dus ook geen producten retourneren. De bestelling verloopt via de shop waar jij je bestelling hebt gekocht en hetzelfde geldt voor het retourneren van de producten. 

Bestel ik op Supplementen-vergelijker.nl?

Nee, de bestelling wordt gedaan bij 1 van de bij ons aangesloten shops. Op het moment dat je klikt op de “bestel bij shop” knop wordt er een nieuwe pagina geopend van de desbetreffende webshop. Wij zijn een zoekmachine voor Supplementen. We hebben de betrouwbaarste shops zorgvuldig geselecteerd om een zo goed en exclusief mogelijk aanbod aan te kunnen bieden. 

Zijn de shops waar Supplementen-vergelijker.nl mee samenwerkt betrouwbaar?

Alle shops waar we mee samenwerken zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze gaan allemaal door een strenge selectie procedure voordat we een samenwerking aan gaan. Onze shops zijn betrouwbaar! 

Zijn de prijzen op de site actueel?

De prijzen op de site zijn vrijwel altijd actueel, dagelijks updaten we de data achter de producten waaronder de prijzen. Het kan wel voorkomen dat de prijzen verschillen, in zo’n geval is de prijs bij de shop altijd de actuele prijs.

Ik krijg een foutmelding als ik op een product klik wat kan ik doen?

Wij doen ons uiterste best om voor u een zo goed mogelijke werkende website aan te bieden. Het kan natuurlijk zijn dat er zich een probleem voor doet. U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Wat zijn voeding supplementen?

Voedingssupplementen zijn producten die bedoelt zijn als aanvulling op de normale voeding. Vaak een geconcentreerde bron van eiwitten, vitaminen of mineralen. De producten bestaan meestal uit pillen of capsules, poeders of dranken.

Adviseren jullie ook in gebruik en dosering van de supplementen?

Op de supplementen die u bij een van onze partners aanschaft moet een gebruiksadvies of doseringsadvies staan. Ook zult u op het etiket duidelijk terug vinden welke stoffen er in zitten. Op het etiket moet vermeld staan dat voedingssupplementen niet als vervanging voor gevarieerde voeding worden gebruikt.

Close ✕

filtering

Geselecteerde filters:

Categorie

Prijs

Winkels

Merken