De sportscholen zijn weer open!

Table of Contents

Het is eindelijk zo ver. De sportscholen zijn weer open! Premier Rutte heeft na afloop van het crisis beraad van vandaag laten weten dat de sportscholen en een aantal andere sectoren hun deuren op 1 juli aanstaande weer mogen openen in plaats van 1 september. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de sporters en de sportliefhebbers onder ons. Echter stelt de premier wel 2 voorwaarden. De 1e voorwaarde is dat het OMT (outbreak management team) strakke adviezen heeft gegeven wat er moet gebeuren om weer open te kunnen. En de 2e voorwaarde is dat het hele pakket van 1 juli alleen door gaat als het echt kan.

Mocht er weer een piek zijn in het aantal ziekenhuis opnames vanwege COVID-19 . Dan kan het dus maar zo zijn dat de beslissing van 1 juli toch word terug gedraaid en het alsnog naar 1 september wordt verplaatst.

deadlift

Risico’s verminderen

De fitness branche bleef in eerdere plannen gesloten tot 1 september omdat de experts denken dat het corona virus snel om zich heen zal grijpen in een gesloten ruimte waar veel mensen actief bewegen en zweten. Zeer waarschijnlijk zijn de aanvullende eisen voor het open gaan neer komen op minder intensief sporten en zullen er minder apparaten in gebruik zijn. Ook zullen er minder leden tegelijkertijd aanwezig zijn op de clubs.

Buiten sporten

Veel sportscholen zagen we de afgelopen weken al hun huiswaar naar buiten verplaatsen om de draad weer op te pakken. Een geweldig initiatief. Zo kon je als voorbijganger genieten van een groep les op de parkeerplaats en bodybuilders zien genieten van hun setjes bankdrukken en deadlifts in de stromende regen. Er waren ook veel sportscholen die een grote (feest) tent hebben neer gezet om daar hun apparaten in te stallen. Hopelijk is dit nu niet meer nodig nu we weer met zijn allen naar de sportschool mogen vanaf 1 Juli.

Het juiste product?

Nu weet je dus dat de sportscholen weer open zijn en dat je weer kan gaan knallen! Maar misschien heb je toch nog wat extra hulp nodig om op gang te komen. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, alvast wat producten uitgezocht die je kan gebruiken om snel weer in shape te komen en op je oude niveau te gaan knallen!

BCAA

BCAA staat voor Branched-Chain Amino Acids. dit zijn de essentiele aminozuren die verzuring en spierafbraak tegen gaan. Ideaal in te nemen tijdens een training. De 3 essentiele aminozuren die BCAA vormen zijn L-leucine, L-isoleucine en L-valine. BCAA is te verkrijgen in een drink variant maar ook als tablet op capsule. De meeste sporters gebruiken de drink variant.

PRE WORKOUT

Pre workout kan je gebruiken voor het trainen om je lichaam en geest een boost te geven. Een pre workout neem je voorafgaand aan een training en geeft je extra kracht en uithoudingsvermogen, en zorgt voor een betere doorbloeding. Veel sporters spreken over een goede “pomp” in hun spieren na het nemen van een Pre workout. Een Pre workout is vaak samengesteld uit een stimulant zoals caffeine, creatine en aminozuren tegen verzuring. Je hebt ook stimulant vrije pre workouts. Deze geven nog wel die “pomp” maar zorgen er niet voor dat je staat te stuiteren van de energie. Een nadeel van het nemen van pre workout is dat je erg vermoeid raakt als het uit werkt. Ze spreken dan ook wel over een “crash”.

FAT BURNER

Fat burners kun je gebruiken in het ondersteunen om af te vallen. Veel mensen gebruiken dit product dan ook regelmatig. Een Fat burner is vaak samengesteld uit stimulerende stoffen en kruiden extracten. Ook zijn er aminozuren die ondersteunen in het afvallen. Zoals L-Carnitine. Dit is een van de bekendste aminozuren die word verkocht als supplement.

Hieronder hebben wij alvast 3 producten voor jou uitgezocht die je kan gaan gebruiken om sneller bij jou doelen te komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Close ✕

filtering

Geselecteerde filters:

Categorie

Prijs

Winkels

Merken